Haber

CHP Milletvekili Yazgan, Keşan Yayla Plajı Atıksu Arıtma Tesisinde İncelemede Bulundu

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Keşan Yaylası Sahil Atıksu Arıtma Tesisi’ne giderek, hiç çalışmadığı taraftan şikayet aldığını belirtti. Yazgan, “Elbette bu bir trajedi, bu bir doğa katliamı. Bunun olmaması için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta sunacağımız soru önergesinin cevaplarını bekliyor olacağız. Herkesi davet ediyorum.” harekete geçmekle ilgileniyor.”

Yazgan, bugün AK Parti’nin Keşan Belediyesi sorumluluğundaki Yayla Sahili Atıksu Arıtma Tesisine gitti. Tesisin kilitlendiğini belirten Yazgan, ilgilileri harekete geçmeye davet etti.

“KAPI VE DUVAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİDİR”

Yazgan şunları söyledi:

“Sayın hemşerilerimiz, bugün Keşan Yaylası Kıyı Arıtma Tesisi’ne geldik. Bunun adı biyolojik arıtma. Gördüğünüz gibi kapı duvar geldik. Hemşerilerimiz ve bu bölge sakinleriyle yaptığımız görüşmelerde buranın temiz olduğunu öğrendik. hiç işe yaramıyor, sadece belli saatlerde gelen atıklar kaçak olarak borular aracılığıyla buraya dökülüyor, hiç işe yaramıyor.” Hiçbir güvenliğin olmadığı bize iletildi. Biz de geldik, yerinde inceleyeceğimizi söyledik ama kapıları, duvarları… Kontrol edemiyoruz. Açıkçası bu bir trajedi, bu bir doğa katliamı. Bunun olmasını önlemek için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta Meclis’imize sunacağımız sorunun cevabını bekleyeceğiz. Tüm “İlgilileri göreve katılmaya davet ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu